Terug

Orders worden vanaf 19 april weer verzonden

  • Het hele jaar door, de mooiste kalenders
  • Verzending via DHL / PostNL / Fietskoeriers
  • Gratis retourneren

Kalender 2022 kopen?

Kalender 2022 kopen?

Kalenders 2022, ze zijn er weer. Waar zouden we vandaag de dag nog zijn zonder een kalender of een agenda. Met onze drukke schema’s maken de kalender en de agenda onze dagen en weken weer een beetje overzichtelijk. Zelfs in dit digitale tijdperk vervult de papieren agenda en kalender nog steeds een belangrijk rol en dat is niet voor niets, ze hebben namelijk een aantal voordelen ten opzichte van de digitale versie.

De verschillende kalenders

Het kalendersysteem wordt gebruikt om de tijd in te delen in perioden, zoals jaren, maanden, weken en dagen en dat zien we ook in de fysieke agenda’s en kalenders terug. In een agenda worden ook vaak de feest- en gedenkdagen aangegeven en soms ook de schoolvakanties of andere nuttige informatie. Kalenders zijn er ook in allerlei soorten en maten en iedere type kalender heeft zijn eigen kenmerken.

Begin de dag met een lach

Als het gaat om een kalender kopen zijn er veel opties, net zoals de toepassingsmogelijkheden. Er zijn tal van kalenders die een lust voor het oog zijn door de mooie foto’s die op de kalender staan. Maar ook de humoristische scheurkalenders trekken vaak de aandacht. Zeker als je iedere dag weer met een glimlach begint door de leuke teksten die hierop staan. Scheurkalenders met de laatste uitspraken van Darum, weekkalenders van Donald Duck en de familieplanner van Loesje zijn slechts een greep uit het enorme aanbod.

Kalender 2022: van scheurkalender tot familieplanner

Er zijn heel veel soorten kalenders. En iedere kalender heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Natuurlijk is er de bureaukalender waar je in een oogopslag kunt zien welke dag het is, maar er zijn nog veel meer soorten kalenders.

De familieplanner

De familieplanner is ideaal om met de hele familie de agenda’s af te stemmen. Op de familieplanner kun je op een simpele manier je eigen planning maar ook die van je huisgenoten zien. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de ‘Liefde is…’ kalender, de ‘Ginger and Bread’ familieplanner, de ‘Ik vraag dit voor een Vriend’ familieplanner en nog veel meer exemplaren.

De Mini Kalender

De Mini Kalender is vaak een kleinere uitvoering waar bijvoorbeeld de hele maand over een dubbele pagina is opgedeeld. Ondanks het handzame formaat nog steeds een overzichtelijke kalender, vaak met fraaie afbeeldingen.

De Scheurkalender

De scheurkalenders brengt ieder dag weer iets leuks. Dat kan een grappige spreuk zijn, een humoristische plaatsje maar ook tips of zelfs recepten. Wat dacht je van de grappige ‘Make That The Cat Wise’ kalender of de ‘Omdenken’ scheurkalender. Ook de scheurkalenders met iedere dag een nieuwe mop doen het altijd goed. Dan zijn er nog de scheurkalenders over dieren, mooie bestemmingen of je favoriete voetbalclub. Er is keus genoeg, niet alleen voor jezelf maar ook om een leuke scheurkalender uit te kiezen om cadeau te geven.

De Slimline kalender

De Slimline kalender valt vooral op door zijn elegante vorm en zijn fraaie uitstraling. Meestal zijn deze kalenders opgesierd met prachtige foto’s van verschillende onderwerpen en is er voor iedere maand een nieuwe pagina. Waar sommige kalenders opgesierd worden door fraaie dames heeft de Slimline kalender ook een uitvoering met sexy brandweermannen. Maar natuurlijk zijn er ook andere thema’s.

De wandkalender

Ook de wandkalender heeft een enorme keus. Kalenders die één afbeelding hebben of kalenders die iedere maand een schitterend plaatje laten zien. Ze zijn er ook in verschillende formatie, zelfs in een A3 uitvoering. Ideaal om op te hangen in een ruimte waar u regelmatig bent, zo blijft u altijd op de hoogte van de planning en activiteiten voor die week of maand.

De weekplanner

Op een overzichtelijke manier de week plannen is natuurlijk altijd prettig. Niet meer scrollen om te zien wat er aan het eind van de week gepland staat. Een duidelijk overzicht waar je precies kunt zien hoe druk je het die week hebt.

De omlegkalender

De omlegkalender is een handige kalender. U bladert makkelijk door de weken heen en kunt hem ook eenvoudig op een bepaalde week open laten liggen. De Rien Poortvliet uitvoering of andere ontwerpers maken de omlegkalender nog eens extra bijzonder.

De weekkalender

De weekkalender laat op een overzichtelijke manier de week zien en geeft vaak ook genoeg ruimte om er het een en ander bij te schrijven. Door zijn handige uitvoering kun je de weekkalender ophangen op een plek waar hij nuttig is. Door de vele uitvoeringen die er op het gebied van deze weekkalenders zijn, kun je ook voor een weekkalender kiezen die helemaal bij jouw stijl past.

Gratis kalender

Door het uitgebreide assortiment van Kalenderwinkel.nl met meer dan 2000 verschillende kalenders kan het best zijn dat je het een beetje lastig vindt welke kalender je moet kiezen. Begin anders gewoon even met de gratis kalender zodat je in ieder geval geen afspraken kunt vergeten. Bij Kalenderwinkel.nl je deze kalender gratis downloaden en wordt hij binnen enkele minuten in je mailbox afgeleverd. Zo kun je op je gemak een juiste keuze maken voor een kalender 2021 of agenda 2021.

Je favoriete kalender winnen

Lijkt het je leuk om je favoriete kalender te winnen? Met de leuke winactie van Kalenderwinkel.nl worden er iedere week kalenders verloot onder de aanmelders. Je maakt dan kans op jouw favoriete kalender naar keuze ter waarde van €14,99

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kan maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Kalenderwinkel.nl 9.3 / 10 - 5680 Reviews @ Kiyoh