Menu
0
Verzending via DHL / UPS
Groot kalender assortiment
Veilig (achteraf) betalen
Snelle levering

Over ons

Saskia, Eigenaar Kalenderwinkel.nl
Wie ben ik en hoe het allemaal begon;

Ik ben Saskia Kroon - van der Kamp, eigenaar van Kalenderwinkel.nl inmiddels 37 jaar jong en geboren in Zuidhorn (bij Groningen), woon samen met mijn partner Robin, zoon Jurre & dochter Bente, 4 katten en onze Welsh Corgi Twirre.

2003

In 2003 kwam ik op de Dibevo dagen ( beurs voor dierenspeciaalzaken ) in contact met verschillende leveranciers. Op dat moment had ik nog geen ervaring met verkopen via internet, maar ben ik begonnen met het verkopen van hondenstickers via Marktplaats. Hier bleek best veel interesse voor te zijn, in 2004 ging de website dierenartikel.nl live, de jaren hierna is dat uitgebreid tot een webwinkel met meer dan 10.000 dieren cadeau artikelen. Gedurende deze periode volgde ik nog de opleiding paraveterinair (dierenarts assistent) en heb ik mijn diploma hiervoor gehaald in 2006, en ben ik direct aan het werk gegaan als paraveterinair.

2004 - 2014

In de jaren na 2004 hebben we nog 3 webwinkels geopend, Kalenderwebwinkel.nl, Dierenkalenders.nl & Shirtwebwinkel.nl Echter werd het positief gezien steeds drukker, maar daardoor steeds lastiger de winkels te combineren met het werk in de dierenartspraktijk, waar ik mij jaren met veel passie voor het werk inzette. Dit heeft mij doen besluiten na een goed gesprek met onze accountant om volledig voor de winkels te kiezen.

2015

Na mijn ontslag te hebben ingediend bij de dierenpraktijk en in april afscheid te hebben genomen van alle lieve klanten en huisdieren kon ik mij vanaf mei 2015 volledig richten op de webwinkels, met als resultaat meer bestellingen, snellere verzendingen en nog mooier, tevredener klanten en daar doen wij het voor!

2016

Januari 2016 bleek ik in verwachting van onze eerste zoon Jurre, hierdoor hebben we doen besluiten om het toekomst gezien wat makkelijker te maken, de 4 winkels samen te voegen tot 2; Kalenderwebwinkel.nl & Qwebwinkel.nl Resultaat hiervan is dat we minder producten bieden, meer voorraad kunnen houden en veel sneller kunnen leveren.

10 Oktober is onze zoon Jurre geboren, midden in de drukste periode van het jaar! Het was met hulptroepen even doorpakken de laatste maanden van 2016 de drukte van de winkel, een beurs en een baby.

2017

Inmiddels zijn we al weer druk in de weer met de voorbereidingen voor de verkoop van 2018 kalenders.
Elk jaar is het voor mij weer een feestje om te zien welke kalenders er komen voor het nieuwe jaar, met veel enthousiasme zoeken we de mooiste & leukste uit voor onze klanten!

Met veel liefde, zorg & passie wordt elke bestelling voor u ingepakt, Jurre heeft zelfs na zijn geboorte al zijn eigen taperoller gekregen.

2018

Na net een klein beetje te zijn bij gekomen van alle drukte de laatste 3 maanden van 2017 kregen we begin februari de vraag & mogelijkheid om de webshop Kalenderwinkel.com over te nemen van Comello, naast onze huidige winkel Qwebwinkel.nl

Comello is 1 van onze leveranciers waar we al jaren zeer goed contact mee hebben.
De gesprekken volgden en hebben uiteindelijk begin april de knoop doorgehakt, we doen het, en gaan een nieuw avontuur aan!

Er moest nog het een en ander aan werk verzet worden, maar dat is gelukt.
1 Mei was het dan zover en ging de vernieuwde Kalenderwinkel site live.

Voor het nieuwe jaar 2019 staan er weer een hoop nieuwe kalender & agenda titels op de planning, we zijn nog druk bezig met het toevoegen alle nieuwe artikelen, maar verwachten dit jaar over de 2000 verschillende titels heen te gaan.

Gezien de komst van Jurre in 2016 zijn we niet meer te vinden op braderieën in de regio Amersfoort, wel zijn we net als alle jaren weer aanwezig in december op de Winterfair in Garderen, geheel in Dickens Stijl.

2019 - 2023

Zoals te zien is het een poos terug dat ik deze gegevens heb bijgewerkt.
Er is dan ook een hoop gebeurd :-)

Laten we 2019 in Februari starten met de geboorte van onze Dochter Bente! Een vrolijke meisje die zorgt met haar veelal roze kleren voor een lach op ieders gezicht.
Ja, toen hadden we dus 2 kids! handen vol, en met de winkel en de ruimte werden we in de huidige situatie steeds beperkter!
Er moest gezocht worden naar een ander huis met bedrijfsruimte, plannen voor het komend jaar.

In 2020 moest het er dus echt van gaan komen, druk op zoek naar een woning, met ruimte om te groeien met onze webshop... dat was een lastige klus! Amersfoort, Hoogland, Ede en richting Arnhem konden we niks geschikts en betaalbaars vinden. Daarnaast sloeg Corona iedereen om de oren!
Ook het bezichtigen van huizen maakte het niet makkelijker.
Uiteindelijk hebben we midden in de start van Corona een huis gekocht in Zeewolde en een grote loods kunnen gaan huren van een bekende, op een kleine 10min fietsafstand.

De drukte in 2020 en de 1e helft van 2021 was enorm! De puzzels vlogen ons om de oren en de 1e lockdown was een feit! De bestellingen gingen als een malle, en we kregen de kids als cadeautje thuis! Dus hup ook mee naar kantoor, gelukkig hebben we hier de ruimte en was er een ingerichte speelkamer, maar ideaal was het niet!

Oja, niet te vergeten in dit jaar hebben we ook nog even een webshop van een toen concurrent overgenomen die er mee wilde stoppen, wat naast corona ook zorgde voor extra bestellingen.

1e kwartaal 2021 denderde de trein dus nog door, maar onze ruimte was eigenlijk door de enorme puzzel groei alweer te klein, er moest dus een extra verdieping in ons pand komen, om ook weer een plek te krijgen voor de kalenders & agenda's! Dus aan de bak, alles uitzoeken en regelen, van de zomer hadden we een entresol met zo'n 140m2 opslag ruimte extra :-)

Eind 2021 is Corona weer een beetje op zijn retour gelukkig, begin 2022 kwam er eindelijk een beetje lucht om op adem te komen van eigenlijk twee hele rare jaren, de verhuizing maar toch ook wel Corona heeft er bij een ieder van ons aardig ingehakt. Wij mogen ons gelukkig prijzen, dat er in onze beide families geen ernstig zieken of sterfgevallen zijn geweest.

2022 Is een relatief rustig jaar geweest, de drukte stabiliseerde weer.

Dan is het jaar 2023 aangebroken, tijd voor een interne verbouwing!
De puzzels moeten allemaal omhoog op de entresol zodat de kalenders en agenda's weer beneden komen te liggen, dit is een stuk veiliger, want de afgelopen twee jaren hebben we veel bakken en dozen via de trap naar beneden moeten tillen.

Ook met de winkel staan we niet stil, sinds kort hebben we er weer 2 winkels bij Shopcalendars.com en Hondenkalenders.nl
Er is relatief veel vraag vanuit buiten Nederland en hopen via Shopcalendars ook veel meer mensen blij te maken met onze kalenders.
Verder staan er nog veel meer dingen op de agenda... later meer!

Hartelijke groet,
Saskia, Robin, Jurre & Bente
En vooral niet vergeten, mijn ouders Fred & Marga, onze inpakkers!

Gratis kalender update ontvangen?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, punten sparen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Gratis bezorging? Bestel nog voor: €29,00 (nl)
BillinkApple Pay