Menu
0
Verzending via DHL / PostNL / Fietskoeriers
Groot kalender assortiment
Veilig (achteraf) betalen
Snelle levering

Over ons

Saskia, Eigenaar Kalenderwinkel.nl
Wie ben ik en hoe het allemaal begon;

Ik ben Saskia Kroon - van der Kamp, eigenaar van Kalenderwinkel.nl inmiddels 35 jaar jong en geboren in Zuidhorn (bij Groningen), woon samen met mijn partner Robin, zoon Jurre & dochter Bente, 4 katten en onze Welsh Corgi Twirre.

2003

In 2003 kwam ik op de Dibevo dagen ( beurs voor dierenspeciaalzaken ) in contact met verschillende leveranciers. Op dat moment had ik nog geen ervaring met verkopen via internet, maar ben ik begonnen met het verkopen van hondenstickers via Marktplaats. Hier bleek best veel interesse voor te zijn, in 2004 ging de website dierenartikel.nl live, de jaren hierna is dat uitgebreid tot een webwinkel met meer dan 10.000 dieren cadeau artikelen. Gedurende deze periode volgde ik nog de opleiding paraveterinair (dierenarts assistent) en heb ik mijn diploma hiervoor gehaald in 2006, en ben ik direct aan het werk gegaan als paraveterinair.

2004 - 2014

In de jaren na 2004 hebben we nog 3 webwinkels geopend, Kalenderwebwinkel.nl, Dierenkalenders.nl & Shirtwebwinkel.nl Echter werd het positief gezien steeds drukker, maar daardoor steeds lastiger de winkels te combineren met het werk in de dierenartspraktijk, waar ik mij jaren met veel passie voor het werk inzette. Dit heeft mij doen besluiten na een goed gesprek met onze accountant om volledig voor de winkels te kiezen.

2015

Na mijn ontslag te hebben ingediend bij de dierenpraktijk en in april afscheid te hebben genomen van alle lieve klanten en huisdieren kon ik mij vanaf mei 2015 volledig richten op de webwinkels, met als resultaat meer bestellingen, snellere verzendingen en nog mooier, tevredener klanten en daar doen wij het voor!

2016

Januari 2016 bleek ik in verwachting van onze eerste zoon Jurre, hierdoor hebben we doen besluiten om het toekomst gezien wat makkelijker te maken, de 4 winkels samen te voegen tot 2; Kalenderwebwinkel.nl & Qwebwinkel.nl Resultaat hiervan is dat we minder producten bieden, meer voorraad kunnen houden en veel sneller kunnen leveren.

10 Oktober is onze zoon Jurre geboren, midden in de drukste periode van het jaar! Het was met hulptroepen even doorpakken de laatste maanden van 2016 de drukte van de winkel, een beurs en een baby.

2017

Inmiddels zijn we al weer druk in de weer met de voorbereidingen voor de verkoop van 2018 kalenders.
Elk jaar is het voor mij weer een feestje om te zien welke kalenders er komen voor het nieuwe jaar, met veel enthousiasme zoeken we de mooiste & leukste uit voor onze klanten!

Met veel liefde, zorg & passie wordt elke bestelling voor u ingepakt, Jurre heeft zelfs na zijn geboorte al zijn eigen taperoller gekregen.

2018

Na net een klein beetje te zijn bij gekomen van alle drukte de laatste 3 maanden van 2017 kregen we begin februari de vraag & mogelijkheid om de webshop Kalenderwinkel.com over te nemen van Comello, naast onze huidige winkel Qwebwinkel.nl

Comello is 1 van onze leveranciers waar we al jaren zeer goed contact mee hebben.
De gesprekken volgden en hebben uiteindelijk begin april de knoop doorgehakt, we doen het, en gaan een nieuw avontuur aan!

Er moest nog het een en ander aan werk verzet worden, maar dat is gelukt.
1 Mei was het dan zover en ging de vernieuwde Kalenderwinkel site live.

Voor het nieuwe jaar 2019 staan er weer een hoop nieuwe kalender & agenda titels op de planning, we zijn nog druk bezig met het toevoegen alle nieuwe artikelen, maar verwachten dit jaar over de 2000 verschillende titels heen te gaan.

Gezien de komst van Jurre in 2016 zijn we niet meer te vinden op braderieën in de regio Amersfoort, wel zijn we net als alle jaren weer aanwezig in december op de Winterfair in Garderen, geheel in Dickens Stijl.

Graag tot ziens in de webwinkel of de Winterfair in Garderen.

Hartelijke groet,
Saskia, Robin & Jurre.

 

Gratis kalender update ontvangen?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, punten sparen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Gratis bezorging? Bestel nog voor: €50,00
BillinkApple Pay