Terug

  • Het hele jaar door, de mooiste kalenders
  • Verzending via DHL / PostNL / Fietskoeriers
  • Gratis retourneren

Betaalmethoden

VEILIG BETALEN MET IDEAL | MISTERCASH | AFTERPAY | CREDITCARDS | OVERBOEKING

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt met je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

MisterCash
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om met MisterCash te betalen. De aangesloten banken zijn: Fortis bank, KBC, Belfius, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK bank.

AfterPay (Digitale Acceptgiro)
Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Kalenderwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) na ontvangst te betalen. Je kunt bij Kalenderwinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Ben je al bekend bij Afterpay dan kan je op deze manier betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcards | VISA | MasterCard | American Express
Op Kalenderwinkel.nl kun je ook eenvoudig met creditcards betalen.

Overboeking
Je kunt een overboeking ook handmatig overmaken na het afronden van je bestelling:
Je maakt het bedrag over op rekeningnummer IBAN NL79 RABO 0122 2643 20, onder vermelding van je bestelnummer t.n.v. Kalenderwinkel.nl te Zeewolde.
Zodra wij je betaling op de rekening van Kalenderwinkel.nl waarnemen wordt de bestelling verder in behandeling genomen. Dit kan al binnen enkele minuten zijn.

Aanvullende informatie voor buitenlandse betalingen:
IBAN NL79 RABO 0122 2643 20
BIC RABONL2U

Kalenderwinkel.nl 
Landbouwweg 84
3899 BG Zeewolde
Nederland

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kan maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Kalenderwinkel.nl 9.3 / 10 - 5680 Reviews @ Kiyoh