">

Terug

Jaarkalenders 2020 en Agenda's 2020 met EXTRA korting

  • Het hele jaar door, de mooiste kalenders
  • Verzending via DHL / PostNL / Cycloon
  • Gratis retourneren

Betaalmethoden

VEILIG BETALEN MET IDEAL | MISTERCASH | AFTERPAY | CREDITCARDS | OVERBOEKING

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

MisterCash
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om met MisterCash te betalen. De aangesloten banken zijn: Fortis bank, KBC, Belfius, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK bank.

AfterPay (Digitale Acceptgiro)
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Kalenderwebwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Kalenderwebwinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcards | VISA | MasterCard | American Express
Op Kalenderwebwinkel.nl kunt u ook eenvoudig met creditcards betalen.

Overboeking
U kunt een overboeking ook handmatig overmaken na het afronden van uw bestelling:
U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer IBAN NL79 RABO 0122 2643 20, onder vermelding van uw bestelnummer t.n.v. Kalenderwinkel.nl te Hoogland.
Zodra wij uw betaling op de rekening van Kalenderwinkel.nl waarnemen wordt de bestelling verder in behandeling genomen.

Aanvullende informatie voor buitenlandse betalingen:
IBAN NL79 RABO 0122 2643 20
BIC RABONL2U

Kalenderwinkel.nl 
Fluitekamp 26
3828 WC Hoogland
Nederland

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kan maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Kalenderwinkel.nl 9.3 / 10 - 2409 Reviews @ Kiyoh